医療・健康

ハンガリーー日本 ツインリサーチジョイントセミナー / Hungary - Japan Twin research Joint Seminar

このたびツインリサーチセンターでは、Youtube channelにおいて国際オンラインセミナーとして、ハンガリーー日本 ツインリサーチジョイントセミナーを開催することとなりました。12月21日(月曜日)から視聴を開始しています。

内容としては双生児研究における放射線医学からのアプローチという演目で、2つのレクチャーとその後の討論を行っています。
大阪大学ツインリサーチセンターからは髙橋洋人先生、ハンガリーからはンガリー,センメルワイス大学放射線科のアダム タルノキ先生・デイビッド タルノキ先生に講演頂いています。ともに画像診断を専門とする放射線科医であり、双生児研究における放射線医学領域の研究の現状やその可能性についてわかりやすく講演頂いています。多くの方に視聴いただきツインリサーチ研究の可能性を感じていただければと思います。

Dear colleagues,
Hungary - Japan Twin research Joint Seminar site is now open as a online seminar. (Start on Youtube channel on 21 December 2020)
In this seminar, there are two lectures, following by discussion about the lecture contents.
One is by Dr. Hiroto Takahashi Associate professor at the center for Twin research, Osaka university, and the other is by Dr. Adam and David Tarnoki at the department of Radiology, Semmelweis University in Hungary and Founding member of Hungarian twin registry. Additionally, we have the discussion part by the lecturers and Dr. Norio Sakai (Director of the center for Twin research, Osaka university).
Please enjoy our lecture regarding Radiology in Twin Research and feel the power and possibility of Twin Research.

Twin Research Radiology 双生児研究 放射線医学 国際

日時: 2020年12月21日 (月) から 2021年1月31日 (日)
主催: 大阪大学医学部附属ツインリサーチセンター
場所: Online (ツインリサーチセンター YOUTUBEチャンネル)