科学・技術  [国際会議]

Seminar by Dr. Bruce Beutler, September 6 -- "Using forward genetics to dissect immunity in the mouse"

2010年9月6日 (月) 16:00 から 17:00

Speaker: Dr. Bruce Beutler (Professor and Chair, Department of Genetics, The Scripps Research Institute)

Title: "Using forward genetics to dissect immunity in the mouse."

Date: Monday, September 6, 2010

Time: 4:00 pm - 5:00 pm

Venue: Lecture hall B, 2F Osaka University School of Medicine

Dr. Beutler is known for his pioneering molecular and genetic studies of innate immunity. He was elected to numerous honorary academic societies including the United States National Academy of Sciences. Other notable honors have included The Balzan Prize for Innate Immunity, The William B. Coley Award and The Robert Koch Prize.

Host: Shizuo AKIRA (Director of IFReC)
日時: 2010年9月6日 (月) 16:00 から 17:00
主催: IFReC
場所: Lecture hall B, 2F Osaka University School of Medicine