国際交流・留学

※令和2年度の募集は終了しました。

Osaka University International Certificate ProgramのApplication Guide及びApplication Formは以下のリンクからダウンロードしてください。

Please download the Application Guide and Form for Osaka University International Certificate Program from the following links.

OUICP APPLICATION GUIDE 2020

OUICP APPLICATION FORM 2020

【Osaka University International Certificate Program一覧】

プログラム名プログラム編成部局