科学・技術  [国際会議]

WORKSHOP ON "MATHEMATICAL FINANCE AND RELATED ISSUES"

The workshop is organized through a joint collaboration of the Center for the Study of Finance and Insurance at Osaka University, Core Research for Evolutionary Science and Technology (CREST) of Japan Science and Technology Agency, and Grants-in-Aid for Scientific Research (KAKENHI) of Japan Society for the Promotion of Science (JSPS).

【主な研究発表者】
J. Akahori (Ritsumeikan University)
S. Cohen (University of Oxford)
S. Federico (University of Milano)
E. Gobet (Ecole Polytechnique)
F. Gozzi (Università LUISS - Roma)
M. Grasselli (McMaster University)
D. Hernandez-Hernandez (CIMAT)
T. Kato (Osaka University)
A. Kohatsu-Higa (Ritsumeikan University)
D. Kramkov (Carnegie Mellon University)
K. Kuroda (Nihon University)
S. Kusuoka (University of Tokyo)
M. Larsson (ETH Zurich)
R. Lochowski (Warsaw School of Economics)
M. Ludkovski (University of California, Santa Barbara)
A. Mijatovic (Imperial College London)
J. Obloj (University of Oxford)
H. Pham (Université Paris VII Diderot)
S. Peng (Shandong University)
M. Pistorius (Imperial College London)
S. Pulido (EPFL)
M. Rosenbaum (Université Paris VI)
M. Rutkowski (University of Sydney)
S.-J. Sheu (National Central University)
M. Stadje (Tilburg University)
Y. Takatsuki (Kobe University)
P. Tankov (Université Paris VII Diderot)
N. Touzi (Ecole Polytechnique)
T.-H. Wang (Baruch College, The City University of New York)
K. Yamazaki (Kansai University)

【組織委員会】
J. Sekine, Chair (CSFI, Graduate School of Engineering Science, Osaka University)
M. Fukasawa (CSFI, Graduate School of Science, Osaka University)
H. Kaise (CSFI, Graduate School of Engineering Science, Osaka University)
T. Kato (CSFI, Graduate School of Engineering Science, Osaka University)
H. Nagai (Faculty of Engineering Science, Kansai University)
M. Ohnishi (CSFI, Graduate School of Economics, Osaka University)
K. Oya (CSFI, Graduate School of Economics, Osaka University)
M. Uchida (CSFI, Graduate School of Engineering Science, Osaka University)

詳細については、本ワークショップのウェブページ(英語)をご覧下さい。

日時: 2015年3月16日 (月) から 2015年3月20日 (金)
場所: 大阪大学 中之島センター 10階 佐治敬三メモリアルホール
参加登録: 必要(メール)
連絡先: 大阪大学金融・保険教育研究センター