医療・健康  [国際会議,単位認定]

Dr. Ali Shilatifardによるセミナー "Chromosomal Translocations and Transcriptional Elongation Control in Epigenetics and Cancer."

2013年1月15日 (火) 16:00 から 17:00

平成25年1月15日(火)に以下のとおり微研セミナーを開催いたします。
多数ご参集くださいますようお願い申し上げます。

演者:Dr. Ali Shilatifard
  (Investigator, Stowers Institute for Medical Research, USA)

演題:
 "Chromosomal Translocations and Transcriptional Elongation Control in Epigenetics and Cancer"

ホスト:藤井 穂高(感染症学免疫学融合プログラム推進室)

主催:大阪大学微生物病研究所

共催:大阪大学GCOE「オルガネラネットワーク医学創成プログラム」

問い合わせ先:大阪大学微生物病研究所 感染症学免疫学融合プログラム推進室(内線8320/8260)

========================================

I would like to inform you that the seminar will be held on January 15, 2013.
Please see the attached file for more information.

Thank you.

----------------------------------------------------------------

Speaker: Dr. Ali Shilatifard

Title:

DATE & TIME: Tuesday, January 15, 2013 4:00 pm - 5:00 pm

VENUE: Taniguchi Memorial Hall, Integrated Life Science Building 1F

HOST: Dr. Hodaka Fujii (Combined Program on Microbiology and Immunology, RIMD)

Organizer/Contact: Office of Combined Program on Microbiology and Immunology, RIMD

Co-organizer:
Osaka University Global COE Program "Frontier Biomedical Science Underlying Organelle Network Biology”

日時: 2013年1月15日 (火) 16:00 から 17:00
場所: 微生物病研究所融合棟1階 谷口記念講堂
参加登録: 不要